Septembers World Koncerter

Med reggae og dancehall i fokus og en afstikker til lidt balkan

 

Klub Riddim Night feat Chin Ono, Mystic MC, Raggatech Sound & De Grønne Lejesvende – 8. september, 1000FRYD – Aalborg

Med mere end 300 shows er Chin Ono er den mest tourende dancehall/reggae artist i DK. Han har arbejdet tæt sammen med Natasja og indspillet flere numre i Kingston, Jamaica. Mystic MC er den mest internationalt tourende danske dancehall artist og vandt i 2009 ”European Reggae Contest”. Han er også en del af det KBH-baserede Universal Sound System. Du kan også opleve Aalborgs partystartere Raggatech Sound og De Grønne Lejesvende. Se mere

x

Flødeklinikken – 8. september, Ringsted Kulturhus

Det syv mand store band formår på intelligent og humoristisk vis at forbinde hiphop, reggae og rock i en rå, unik og urban lyd. ’Fløden’ har det sidste års tid fået masse rotation i æteren og tusindvis af views på Youtube med bl.a. de to kæmpe hit ”Piger Med Pistoler” og ”Jeg Vil Se Dig Græde”. Deres liveshow er kendt for altid at være en fest. Se mere

x

Shaka Loveless – 15. september, Mungo Park – Allerød

Selvom og Shaka Loveless har været et respekteret og anerkendt navn på den danske musikscene i flere år – blandt andet som frontfigur i Gypsies – var det først i år, at han brød helt igennem med megahittet ”tomgang”. Sangen har på rekordtid fået næsten 3 millioner views på Youtube, og cementerer en ny dansk reggaestjernes fødsel. Se mere

x

Klumpen & Raske Penge – 22. september, Fermaten – Herning

Hvis du ikke har hørt om disse to herrer er der en god chance for, at du det sidste år har siddet i en forseglet papkasse med høreværn presset godt rundt om ørerne. Sange som ”Faxe Kondi” og ”Rundt” har hærget radiostationer og charts-lister landet over og gjort dansk dancehall til en af de hotteste genrer for tiden. Skulle du være i Herning og omegn denne aften, så skynd dig ned på et propfyldt Fermaten og få din fest på!  Se mere

x

Balkan Buva præsenterer: Gothenburg Gadjos + Orkestar baxtalo + Belaj kru DJ’s – 28. september, Loppen – Christiania

Gothenburg Gadjos fandt sammen i 2011 hvor de spillede sammen i Østberlins gader. Dette var en slags træningslejr som definerede deres østeuropæisk inspirerede lyd. baseret på sax, trompet, tuba og to perkussionister. Sammen med danske Orkestar Baxtalo og de danske balkan DJ’s deluxe i Belaj kru lukker de september måned ned med en god omgang balkanparty.  Se mere

Dette indlæg blev posted i Features og tagged , , .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *