Couleur Café 2015

På lørdag kan man tage til afrikansk musik- og kulturfestival på Nørrebro

couleur_slide

Ngatch Fall Family, Foto: Jacob Crawfurd

Couleur Café er en årligt tilbagevendende endagsfestival, der der gennem et bredt udvalg af musik, dans og workshops hylder mangfoldigheden i afrikansk kultur. Festivalen startede i Fælledparken, men er sidenhen rykket til Nørrebrohallen og Den Røde Plads, hvor man udover musikken også kan nyde afrikansk mad og anskaffe sig forskellige brugsgenstande fra de mange opstillede boder.

Festivalens musikprogram byder både på etablerede navne og upcoming kunstnere fra ind- såvel som udland. Neco Novellas fra Mozambique byder på indlevende sang og guitarspil, Jyckey Keza & Tamba Beat spiller upbeat afropop, mens det København-baserede Afriko Highlife Band – som navnet antyder – bevæger sig inden for vestafrikansk highlife. I den mere urban- og hiphop-orienterede afdeling kan man opleve kunstnere som Tina Mweni og Bobo Pee.

Festivalen varer fra middag helt frem til kl. 21. Læs mere om de forskellige aktiviteter på festivalens Facebookside.

Dette indlæg blev posted i Features og tagged .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *