Worldguide til Roskilde ’15

Ti koncerter vi glæder os til i årets musikprogram

Festen er allerede i fuld gang på Dyrskuepladsen, og i morgen indledes de fire musikdage, der igen i år byder på et imponerende udvalg af musik fra hele verden. På Almonde bringer vi løbende guides, interviews og koncertreportager fra festivalen, og som optakt er vi gået på opdagelse i programmet og har udvalgt ti bands og artister, vi glæder os stærkt til at opleve.

Fra maurisk ørkenblues over colombianske grooves til old school dancehall – klik på billederne nedenfor for at læse mere om de enkelte navne:

Af andre vigtige koncerter i den globale afdeling kan nævnes: Bareto (PER) – Avalon, onsdag kl. 21; Bargou 08 (TUN) – Pavilion, onsdag kl. 24; Khaira Arby (MLI) – Pavilion, torsdag kl. 14; Jupiter & Okwess International (DRC) – Arena, torsdag kl. 16; Ferro Gaita (CPV) – Pavilion, torsdag kl. 18; Kasai Allstars (DRC) – Avalon, torsdag kl. 23; Metá Metá (BRA) – Pavilion, fredag kl. 15; The Gaslamp Killer Experience (US) – Avalon, fredag kl. 17; La Yegros (ARG) – Avalon, lørdag kl. 22

Dette indlæg blev posted i Features og tagged .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *